Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Τασούλης

Γυναικείο ποδόσφαιρο 18/06/2017

Ο Αλέξης Τασούλης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ ύστερα από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικος ,που στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο της ομάδας κατάφερε να διατηρήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Προύσαλη συζητώντας παράλληλα τα μεταγραφικά σχέδια καθως συμφωνήθηκε από κοινού η ενίσχυση της ομάδας με σκοπό την Ευρωπαϊκή διάκριση μέσω του champions League.

Μαλιστα ήδη έχουν βρεθει οι στόχοι της ομάδας με συγκεκριμένες αθλήτριες να έχουν μπει στο πλάνο διοίκησης και προπονητή.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου