Τον καταστρέφουν

Ηρακλής 18/06/2017

Ο Γρηγόρης Παπαγιαννάκης σχολιάζει στο Kingsport.gr τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή.

Στον Ηρακλή περιμένουν άπαντες περιμένουν τι θα γίνει με την επικύρωση της βαθμολογίας ούτως ώστε η Επιτροπή Δικαίωσης να κάνει τις επόμενες κινήσεις. Εκτός από το αυτό υπάρχει και η αδιαφορία από πλευράς των Μπέζα-Παπαθανασάκη σχετικά με όλο αυτό που γίνεται, αλλά και η αδιαφορία του Νίκου Καγιούλη που θεωρείται συνυπεύθυνος!

Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό υπάρχει η καχυποψία σχετικά με την θέση την οποία θα στείλουν τον Ηρακλή στην βαθμολογία, καθώς σε τέτοιες δύσκολες στιγμές ο Λεβαδειακός έβρισκε λύσεις που τον κρατούσαν στην μεγάλη κατηγορία.

Εκτός από την αναμονή για την επικύρωση της βαθμολογίας, υπάρχει ένα υποτιθέμενα ενδιαφέρον από τον Νίκο Καγιούλη ο οποίος στην οικογένεια του Ηρακλή θεωρείται συνυπεύθυνος για την καταστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού με το που ανέλαβε το μανατζμεντ έφερε μεγάλη αναστάτωση με πάρα πολλά λάθη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να ήταν στην Αθήνα αλλά η συνεργασία τους δεν έπαψε να υπάρχει. Ο Ελληνογερμανός έφερε ακόμα περισσότερα προβλήματα με το Καυτανζόγλειο να θυμίζει σωφρονιστήριο, και σε αρκετές στιγμές μαγαζί με προστασία. Αυτό όμως δεν το παραδέχτηκε κανείς, γιατί η μόνο δικαιολογία ήταν τα επεισόδια και η απορία απλώς ήταν γιατί γίνονταν όλα αυτά…

Το πρόβλημα του κόσμου ήταν ολικό, καθώς αρκετός φίλαθλος κόσμος εξέφρασε τα παράπονα του για την προστασία ανθρώπων που ωθούσαν την ομάδα στην καταστροφή, κάτι που βγαίνει αληθινό ακόμα και τώρα. Η ομάδα δεν προστατεύονταν, αντ’ αυτού μάλιστα το χρέος μεγάλωνε και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα ο φάκελος αδειοδότησης να είναι άδειος και με όλους τους παίκτες να είναι με το ένα πόδι εκτός Μίκρας.

Το κτήριο της Μίκρας μοιάζει με στοιχειωμένο τοπίο που το μόνο που λείπει είναι οι πρωταγωνιστές για να γυριστεί και ταινία. Σίγουρα ο κόσμος ξέρει τους πρωταγωνιστές και αυτοί πρέπει να απεμπλακούν μια και καλή, όμως έχουν το θράσος να εκδηλώνουν ενδιαφέρον (σ.σ. Καγιούλης), αλλά και να συναινούν υπέρ κάποιων πραγμάτων γιατί βλέπουν τα χρήματα τους να χάνονται.

Κανείς δεν ξέχασε και τους υπολοίπους που συμμετείχαν στην διοίκηση. Οι άνθρωποι που έλεγαν ότι δεν συμμετείχαν και μέσα στο διαδίκτυο τα έβαζαν με όλους. Όλοι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι στο ‘’έγκλημα’’ που πάει να διαπραχθεί

Το κορυφαίο της υπόθεσης για τους συγκεκριμένους κυρίους ότι διατυμπάνιζαν ότι στηρίζονται από τον απλό κόσμο και πως ο οπαδικός ήταν ο κακός, μαζί με τους δημοσιογράφους. Δυστυχώς γι αυτούς η ιστορία έχει έναν στυλό που γράφει ονοματεπώνυμα.

Όλα αυτά ήταν μια αλυσίδα που κρατούσε τον Ηρακλή φυλακισμένο και τον κρατάει ακόμα. Ήθελαν τον Ηρακλή κομπάρσο και ψηφοφόρο, και αυτό θα ζητήσουν και την νέα χρονιά. Οι πράξεις του Παπαθανασάκη μαζί με τον Καγιούλη αυτό δείχνουν!

Ο άδειος φάκελος, το σωφρονιστήριο του γηπέδου, και πόσα ακόμα άλλα τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή και των δυο.

Ο κορεσμός είναι μεγάλος, αλλά η ρόδα γυρίζει και τα ονόματα σας θα μείνουν στην ιστορία με μαύρα γράμματα.

Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
gregpapac@yahoo.gr - Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1987 και έκανα τα πρώτα μου δημοσιογραφικα βήματα από την Eγνατία τηλεόραση, στην οποία σχολήθηκα με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πράγμα το οποίο μου άρεσε, αλλά ο στόχος ήταν πάντα να καταφέρω να είμαι κομμάτι της ομάδας που παρακολοθούσα από μικρός και δεν το έκρυψα ποτέ ότι την αγαπάω. Εργάστηκα επίσης σε ραδιόφωνα όπως: Αθλητικό Μετρόπολις, Ράδιο Θεσσαλονίκη, Ράδιο σπορ 103 και σε διάφορα ακόμα site. Εδώ και 6 χρόνια είμαι και ρεπόρτερ του Ηρακλή στην τηλεοπτική εκπομπή Αθλητική Γνώμη στην Γνώμη Τηλεόραση, αλλά και στο blog της εκπομπής, όπου μεταφέρω το ρεπορτάζ των κυανόλευκων. Υπηρετώ τον αγαπημένο μου σύλλογο ως υπεύθυνος τύπου στα τμήματα μπάσκετ των ανδρών και των γυναικών και στόχος μου είναι η καλύτερη προβολή του συλλόγου από την πρώτη ομάδα μέχρι και τον μικρότερο αθλητή.
Η επαγγελματική μου πορεία άρχισε πιο πριν. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να ήμουν πίσω από τις ραδιοφωνικές εκπομπές και να κάνω το ρεπορτάζ των ομάδων της πόλης. Μέσω του kingsport.gr θα μεταφέρουμε το ρεπορτάζ του Ηρακλή και με pre game, με σχολιασμό και άλλα πολλά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου