Οι Έλληνες της Πράγας στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών

Γυναικείο μπάσκετ 19/06/2017

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα,  ημέρα του ρεπό από το Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας, την αποστολή της Εθνικής Γυναικών λίγο πριν το μεσημεριανό φαγητό.

Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας της Πράγας που έχουν δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του Kralovka Arena όλες αυτές τις ημέρες των αγώνων, ήρθαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εθνική.

Γνώρισαν τις αθλήτριες από κοντά, ευχήθηκαν στην ομάδα καλή επιτυχία για τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με τις παίκτριες. Μάλιστα η αρχηγός Εβίνα Μάλτση δώρισε στους Έλληνες της Πράγας ένα λάβαρο της Ελλάδας που έχει πάνω τις υπογραφές όλων των αθλητριών της Εθνικής Ομάδας.

Πηγή φωτογραφίας www.basket.gr

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου