Στην Α2 ο Παπάγου

Α2 Μπάσκετ ανδρών 28/06/2017

Στην Α2 Εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΣ Παπάγου, ακολουθώντας την παράδοση να κερδίζουν την άνοδο τους αρκετές ομάδες που κερδίζουν τα παιχνίδια κατάταξης.

Ο Κώστας Σορώτος μέσω της προσωπικής του σελίδας ενημέρωσε ότι οι «Στρατηγοί» θα βρίσκονται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, καθώς ο Αίολος Αστακού είχε δείξει τις προθέσεις του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με οικειοθελή υποβιβασμό. 

Αναλυτικά έγραψε:

“Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Παπάγου βρίσκεται και επίσημα στην Α2. Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι μεγάλη όμως αυτά είναι προσωπικά συναισθήματα που πάντα προσπαθώ να τα κρατήσω για τον εαυτό μου.
Η δικαίωση είναι μεγάλη για όλους όσο μεγάλη και δύσκολη ήταν και η προσπάθεια. Είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που τρέχουν το σύλλογο θα έλεγα με υπερπροσπάθεια. Είναι μεγάλη για τα παιδιά που μόχθησαν , πάλεψαν και μείνανε όρθιοι μέσα απο κάθε δυσκολία αλλά και βγήκαν πιο δυνατοί και πιο αγαπημένοι απο τα σωστά και απο τα λάθη που κάνανε.
Η δικαίωση είναι μεγάλη για τον κόσμο του Παπάγου που ήταν πάντα δίπλα μας και στις νίκες και στις ήττες και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως μας μιλήσανε μετά απο μια μεγάλη ήττα όταν ήρθαν και μας είπαν ” βλέπουμε τη προσπάθεια σας και θα είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος”. Και ήταν……..
Τέλος η δικαίωση είναι μεγάλη για κάτι που πιστεύω χρόνια ότι δηλαδή η κατανόηση στο λάθος ενός παιδιού και η υπομονή είναι ο δύσκολος δρόμος αλλά είναι ο δρόμος μου………
Όταν ξεκίνησε αυτός ο δρόμος κανείς δεν πίστευε ότι θα τελειώσει έτσι και όμως είναι γεγονός. Σήμερα είναι μέρα γιορτής αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είναι και μέρα περισσότερης δουλειάς και συσπείρωσης γιατί η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί στη μάχη. Θα τα καταφέρουμε γιατί΄όπως έμαθα φέτος : Παπάγος είσαι………..
Υ.Γ. Θοδωρή ένας απο τους λόγους που ήρθα στον Παπάγου ήσουν εσύ. Μπορεί το σώμα σου να μην σε άφησε να βοηθήσεις αλλά εγώ προσωπικά ξέρω πόσο μεγάλη βοήθεια ήσουν για εμένα προσωπικα. Σε ευχαριστώ για ότι είσαι για εμένα. Η στιγμή ανήκει και σε εσένα………”

 

Γιάννης Δρόσος
Γιάννης Δρόσος
ioannis.drossos@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου