Με το δεξί ο Ολυμπιακός

Σπορ 13/10/2017

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Φουντούλη και Ομπράντοβιτς επικράτησε της Γλυφάδας με 15-5 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο και “καθάρισαν” επί της ουσίας το ματς στο δεύτερο.

 

Η Γλυφάδα ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και προηγήθηκε δύο φορές του Ολυμπιακού (1-0, 2-1). Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και με σερί 3-0 πήραν τα ηνία του σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο (2-4). Στο δεύτερο οι Πειραιώτες ήταν ασταμάτητοι. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου με επί μέρους 6-1 πήρε “αέρα” 7 τερμάτων (3-10)

 

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα και δεν δέχτηκε κανένα γκολ από τη Γλυφάδα. Αντίθετα, οι ‘ερυθρόλευκοι” πέτυχαν δύο και προηγήθηκαν με 12-3.  Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Ολυμπιακός επικράτησε τελικώς με 15-5 πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-6, 0-2, 2-3

ΓΛΥΦΑΔΑ (Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Ματθαίος, Κουκιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

 
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου