ΠΑΕ Σπάρτη: ''Προπονητής μας ο κ. Σωτηρόπουλος, τεχνικός σύμβουλος ο κ. Τζαναβάρας''

Football League 06/11/2017

Σε ανακοίνωση-διευκρίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Σπάρτη.

Οι Λάκωνες, ενημέρωσαν επίσημα μέσω ανακοίνωσης, ότι προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Σωτηρόπουλος και τεχνικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Προφανώς, η συγκεκριμένη τοποθέτηση της ΠΑΕ, έχει να κάνει με την καταγγελία που έγινε στο πρόσωπο του Κώστα Σωτηρόπουλου από τον Ηλία Λογαρά πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών Αχαΐας, αλλά και της πανελλήνιας ένωσης, με την οποία τον κατηγορεί και τον καλεί να απολογηθεί.

Χαρακτηριστικά, η τοποθέτηση του κ. Λογαρά προ ημερών σε τοπικό ραδιόφωνο ήταν η εξής:

«Κάλεσα σε απολογία τον Σωτηρόπουλο. Πήγα στην ΕΠΟ και κοίταξα ποιοι παρέδωσαν ταυτότητες. Ο Τζαναβάρας πήγε στην ΕΠΟ και δήλωσε ότι θέλει να είναι παράγοντας. Αντίκειται αυτό στο νόμο. Παρέδωσε την ταυτότητά του πριν το πρωτάθλημα. Παίρνει τα λεφτά μαύρα δεν πληρώνει πουθενά, ούτε σε ΕΠΟ, ούτε σε ΕΠΣΑ, ούτε σε σύνδεσμο προπονητών. Ο Σωτηρόπουλος είναι προπονητής και καλύπτει τον Τζαναβάρα. Μέχρι 10 του μήνα πρέπει να μου φέρει έγγραφη απολογία. Έστειλα χθες την καταγγελία. Πώς είναι αυτός προπονητής (σ.σ. Σωτηρόπουλος) και βγαίνει ο Τζαναβάρας και λέει η τηλεόραση από κάτω προπονητής Σπάρτης. Την Πέμπτη έκανα την καταγγελία στον Σωτηρόπουλο, 2/11».

Η σχετική ανακοίνωση της Σπάρτης που βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ  διευκρινίζει ότι προπονητής της ομάδας μας επίσημα, είναι ο κ. Κώστας  Σωτηρόπουλος, ενώ ο κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει τον ρόλο του τεχνικού σύμβουλου.
 
Γυμναστής είναι ο κ. Πολυμενέας Γιώργος.»
Γιώργος Σωτηρόπουλος
Γιώργος Σωτηρόπουλος
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου