Εγκεφαλικό ο Πάσπαλι

Ευρωπαϊκό μπάσκετ 12/11/2017

Μετά από 4 εμφράγματα καρδιάς ο Ζάρκο Πάσπαλι ,άλλοτε παίκτης Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, Άρη άλλα και επί χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ευτυχώς ελαφρύ και αναρρώνει στο Σαν Αντόνιο και συγκεκριμένα στο σπίτι του Γκρέγκ Πόποβιτς.

Ο 51χρόνος Ζάρκο ένιωσε μια αδιαθεσία και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Σαν Αντόνιο με την κατάσταση του όμως να παρουσιάζει βελτίωση κάτι που έκανε τους γιατρούς να του δώσουν εξιτήριο. Πλέον ο Ζάρκο Πάσπαλι αναρρώνει στο σπίτι του Γκρέγκ Πόποβιτς με τον οποίο άλλωστε διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στα «Σπιρούνια» τη σεζόν 1989-1990.

Μεταξύ όλων όσοι τον επισκέφθηκαν, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που πέρασε, ήταν και ο πρόεδρος των Σακραμέντο Κινγκς Βλάντε Ντίβατς. Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Αλίν Βοϊζίν ο συμπατριώτης του έκανε σύντομη στάση στο Σαν Αντόνιο, για να τον επισκεφθεί, επίσης άλλωστε διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια στενή σχέση φιλίας.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου