Στο Νομό Κοζάνης η προπόνηση της Εθνικής γυναικών

Γυναικείο μπάσκετ 14/11/2017

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής γυναικών στο Νομό Κοζάνης

 

Στην Κοζάνη βρίσκεται η Εθνική των γυναικών, μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (ΕΡΤ2) στις 17:00

 θα έρθει αντιμέτωπη με την Μεγάλη Βρετανία για την 2η αγωνιστική της 4ης ομάδας των Προκριματικών της Ευρωμπάσκετ 2019.

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο για τις γυναίκες στο κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης. Αναφερόμαστε στο 5 ο  μεγαλύτερο γήπεδο της Ελλάδας πέρα ??από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη αφού η χωρητικότητα του αποτελείται από 3.500 θέσεις.

Η μάχη με την Μεγάλη Βρετανία είναι η τελευταία υποχρέωση της Εθνικής για το 2017 εφόσον με τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου θα αντιμετωπίσει την Ισραήλ.

Ο Κώστας Κεραμίδης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είχε χρόνο για μεγαλύτερη προετοιμασία, συγκεκριμένα δήλωσε: «Η ομάδα συγκεντρώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και είχε ήδη παίξει ένα παιχνίδι στην Πορτογαλία. Η Μεγάλη Βρετανία είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και το έδειξε στο αγώνα με την Ισραήλ όπου κέρδισε στο β 'παράταση μετά από μια συναρπαστική μάχη. Έχει τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και το ένα παίζει και στο WNBΑ. Παράλληλα οι δύο γκαρντ της αγωνίζονται στο ισπανικό και το τσεχικό πρωτάθλημα. Είναι αναμφισβήτητα μια ομάδα ποιότητας. Δεν υπάρχει καμία στιγμή αυτή η φορά στο γκρουπ, αλλά υπάρχουν ομάδες ικανές να κερδίσουν μας ανά πάσα στιγμή ».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε τα καλύτερα για το γήπεδο της Κοζάνης, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις οθόνες του εξωτερικού: «Το γήπεδο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, δεν έχει να ζωντανέψει σε αντίστοιχες οθόνες του εξωτερικού και εύχεται να χρησιμοποιηθεί από υψηλού επιπέδου ομάδες . Ελπίζω οι φίλαθλοι να γεμίσουν την Τετάρτη ».  

Και οι δηλώσεις έκλεισε την Ελένη Χριστιανική, λέγοντας: «Η Εθνική Ομάδα ξεκινάει από την άμυνα και εκεί πρέπει να δώσουμε έμφαση. Θα χαρούμε να παίζουμε στην Κοζάνη και θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας. Θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε κατά γράμμα το πλάνο της προπονητικής τιμής για να φτάσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι μεγάλη μας η χαρά που παίζουμε στην Κοζάνη μια πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους της περιοχής ».

Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου