Στο Πίτσμπουργκ η Ισμήνη Πράπα

Γυναικείο μπάσκετ 14/11/2017

Η Ισμήνη Πράπα ,που είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ, συμφώνησε με το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ και από το πρόσεχες καλοκαίρι θα ενσωματωθεί στους «Πάνθηρες».

Η νεαρή γκαρντ που φέτος αγωνίζεται ως δανεική στην Ηλιούπολη από τον Παναθηναϊκό, ανακοινώσε η ίδια την μετακίνηση της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να αγωνιστεί στο NCAA και στο Πίτσμπουργκ. Συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ της στο Facebook: «Τόσο ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη δέσμευσή μου με το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ #Ευχαριστώ #Πάμε Πάνθηρες».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου