Περάσοβιτς έφυγε, Αταμάν έρχεται

Euroleague 16/12/2017

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Βέλιμιρ Περάσοβιτς και της Εφές Αναντολού καθώς ο Κροάτης τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τουρκικής ομάδας.

Η ήττα της Εφές από την Μπασκόνια ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε» το ποτήρι της υπομονής για την διοίκηση της ομάδας που έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Περάσοβιτς ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας τους.

Αντικαταστατής του θα είναι προσωρινά ο  μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Αγκουστί Τζουλμπέ με τα Τουρκικά μέσα όμως να γραφούν για κλεισμένη συμφωνία της ομάδας με τον Εργκίν Αταμάν που αναμένεται να παραλάβει τα προπονητικά κλειδιά της Εφές και να υπογράφει ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου