Οι Ισπανοί στέλνουν τον Τζέιμς στην Μπαρτσελόνα

Ευρωπαϊκό μπάσκετ 24/12/2017

Η θητεία του Μάικ Τζέιμς στο ΝΒΑ φαίνεται ότι έλαβε τέλος τουλάχιστον για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν καθώς οι Σάνς αποφάσισαν να τον αφήσουν «ελεύθερο» παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις του με τη φανέλα των «Ήλιων» ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Ο Αμερικανός combo-guard μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που δεν αποκλείεται να είναι η Ισπανία και η Μπαρτσελόνα καθώς σύμφωνα και με την «Mundo Derpotivo» οι Καταλανοί ,που θέλουν να δυναμώσουν στην περιφερειακή τους γραμμή έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Τζέιμς.

Το ίδιο κείμενο πάντως αναφέρει πως αν ο παίκτης αποφασίσει να ξαναπαίξει στην Ισπανία, η Μπασκόνια είναι η πρώτη του επιλογή.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες χωρίς όμως να αποκλείεται το παραμικρό σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα 

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου