Η κορυφαία φάση της ACB δια χειρός Ντόντσιτς(vid)

Ευρωπαϊκό μπάσκετ 26/12/2017

Το 2017 ήταν η χρονιά του καθώς το άστρο του άρχισε να λάμπει όλο και πιο φωτεινά και να υπόσχεται μία μαγική καριέρα.

Ο ίδιος αν και μόλις 18 οδήγησε την Εθνική Σλοβενίας στην κορυφή της Ευρώπης ενώ οι εμφανίσεις του με τη Ρεάλ έχουν  κάνει πολλές ομάδες του ΝΒΑ να «σφάζονται» στα πόδια του.

Ο λόγος φυσικά για τον Λούκας Ντόντσιτς στον οποίο ανήκει η κορυφαία φάση της ACB για το 2017 όπως ανακοίνωσε η Ισπανική ομοσπονδία του μπάσκετ.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου