Η κορυφαία φάση της ACB δια χειρός Ντόντσιτς(vid)

Ευρωπαϊκό μπάσκετ 26/12/2017

Το 2017 ήταν η χρονιά του καθώς το άστρο του άρχισε να λάμπει όλο και πιο φωτεινά και να υπόσχεται μία μαγική καριέρα.

Ο ίδιος αν και μόλις 18 οδήγησε την Εθνική Σλοβενίας στην κορυφή της Ευρώπης ενώ οι εμφανίσεις του με τη Ρεάλ έχουν  κάνει πολλές ομάδες του ΝΒΑ να «σφάζονται» στα πόδια του.

Ο λόγος φυσικά για τον Λούκας Ντόντσιτς στον οποίο ανήκει η κορυφαία φάση της ACB για το 2017 όπως ανακοίνωσε η Ισπανική ομοσπονδία του μπάσκετ.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου