«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

ΑΡΗΣ 04/01/2018

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιβάν Μάρας κατά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Αναλυτικά ανέφερε:

"Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή, χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω τα πάντα για τον Άρη και την τεράστια ιστορία του. Διαθέτει σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ του και έχει έναν σπουδαίο προπονητή τον Παναγιωτη Γιαννάκη, ο οποίος είναι μία σπουδαία φυσιογνωμία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχω έρθει να βοηθήσω την ομάδα, στο να βελτιωθεί και να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες  "

Για το ρόστερ:

"Ξέρω οτι η ομάδα διαθέτει αρκετούς νεαρούς παίκτες, είδα επίσης οτι στην ομάδα αγωνίζεται ο παλιός μου συμπαίκτης στην Σολέ, ο Γκάρι Μπελ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ, να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε από τους νεαρούς παίκτες και να παλέψουμε για το συμφέρον της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δέχθηκα αρκετά τηλεφωνήματα και μίλησα με τον Τσαλδάρη και τον Ταπούτο, είδα κάποια βίντεο και μίλησα με ανθρώπους για την νέα μου ομάδα. Διαπίστωσα πως ο κόσμος του Άρη είναι ο καλύτερος στην  Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας δώσει δύναμη για την συνέχεια της πορείας μας. "

Για τους στόχους της σεζόν: 

"Οι φίλοι του Άρη θα πρέπει να περιμένουν από εμένα να παίξω με δύναμη, ταχύτητα και ενέργεια. Πρέπει να περιμένουν πως η ομάδα τους έχει υπογράψει έναν καλό παίκτη, έναν παίκτη που θα αγωνίζεται και στις 2 θέσεις του ψηλού. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και το κίνητρό μου είναι μεγαλύτερο από ποτέ άλλοτε. "

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος
Κωνσταντίνος Τσίπτσιος
kotsip@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου