Ο Μπόλτ θα δοκιμαστεί στην Ντόρτμουντ

Κόσμος 09/01/2018

Ο Γιουσέιν Μπόλτ θα δοκιμαστεί τον Μάρτιο στην Ντόρτμουντ με σκοπό να κάνει κάποια στιγμή το όνειρο του πραγματικότητα που είναι να αγωνιστεί στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στη «Sunday Express», στην εκδήλωση του «PokerStars Caribbean Adventure», που πραγματοποιήθηκε στις Μπαχάμες.

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Γερμανική ομάδα έχει τον ίδιο χορηγό με την Τζαμαικανή ομάδα. Ο Τζαμαικανός σπρίντερ δήλωσε ότι η δοκιμή του θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα καθορίσει εάν έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πώς δεν χρειάζεται και πολύ προπόνηση για να είναι έτοιμος. Επίσης πιστεύει πώς θα χρειαστεί κάποια χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλα μόλις αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια θα το συνηθίσει καθώς το ίδιο έγινε και με τον Στίβο, καθώς και εκεί ήταν στην αρχή κάτι καινούργιο για τον ίδιο,αλλα στη συνέχεια προσαρμόστηκε γρήγορα με όλα όσα υπήρχαν γύρω του. Έτσι και τώρα στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσαρμοστεί γιατί ξεκινάει κάτι νέο στη ζωή του, κάτι εντελώς διαφορετικό απο αυτό που έκανε τόσα χρόνια.

 

Στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε το μεγαλύτερο όνειρο του να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευελπιστεί ότι η Ντόρτμουντ κάποια στιγμή θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ καλός και με σκληρή δουλειά θα εκπληρώσει την επιθυμία του.

 

Έπειτα δήλωσε ότι έχει μιλήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του ζήτησε να μεσολαβήσει για να τον πάρουν οι κόκκινοι διάβολοι και ο Σκωτσεζος του απάντησε πώς αν είναι κατάλληλος και έτοιμος θα μιλήσει στη διοίκηση. Ο Τζαμαικανός πιστεύει ότι αργά η γρήγορα θα έχει την ευκαιρία του.

 

Ο 31χρονος Μπόλτ αποκάλυψε ότι είναι πολύ στενός του φίλος ο Πολ Πογκμπά και πώς του κάνει συνέχεια ερωτήσεις γιατί θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα υψηλού επιπέδου, για αυτό απέρριψε πολλές  προτάσεις απο ομάδες μεσαίας ποιότητας γιατί θέλει να αγωνίζεται με τους κορυφαίους όπως είπε. Βέβαια γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο με τόσα χρόνια καριέρα που είχε στον στίβο. Τέλος εκμυστηρεύτηκε ότι αν κέρδιζε το Champions League θα ήταν παρόμοια διάκριση με όλες αυτές που πέτυχε τόσα χρόνια.

Παναγιώτης Τεκτονίδης
Παναγιώτης Τεκτονίδης
panostektonides@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου