Ο Μέσι έχει αγοράσει νησί στην Ελλάδα

Κόσμος 11/01/2018

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λιονέλ Μέσι είναι ιδιοκτήτης  ενός ελληνικού νησιού. Το μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο, ‘’ Proto Group Ltd την Τρίτη ανακοίνωσε την πώληση ενός άλλου νησιού στον γνωστό μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο ΡαΪόλα, το ίδιο που είχε κάνει δώρο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Μάνατζερ του, Ζορζέ Μέντες για τον γάμο του.

 

Η ανακοίνωση τόνιζε ότι υπάρχουν πολλά νησιά στην Ελλάδα τα οποία διατίθονται για πώληση και πώς ήδη αρκετοί αστέρες του Ποδοσφαίρου και του Χόλιγουντ έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και έχουν ζητήσει να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Ένα απο αυτά φαίνεται ότι κέντρισε το ενδιαφέρον και του Super Star της Μπαρτσελόνα καθώς  το “Proto Group Ltd αναφέρει ότι ο Μέσι έχει αγοράσει το νησί Νήσος Σοφία. Επίσης τονίζουν ότι είναι πελάτης τους και ότι είχε αγοράσει απο τους ίδιους ένα ρετιρέ στο Παρίσι.

 

Το νησί αυτό είναι το πέμπτο μεγαλύτερο του συμπλέγματος μετά τον Πεταλά, την Οξεία, την Δρακονέρα  και το Προβάτι. Η Σοφία ή Σοφιά έχει εγγυημένη άδεια δόμησης για έξι βίλες, ενώ αξοσημείωτο είναι ότι για το ίδιο είχαν ενδιαφερθεί για να το αγοράσουν το 2015 ο Μπράντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.

Παναγιώτης Τεκτονίδης
Παναγιώτης Τεκτονίδης
panostektonides@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου