Τέλος από τις Ελπίδες Καρδίτσας η Μποκίρι

Γυναικείο ποδόσφαιρο 11/01/2018

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία των Ελπίδων Καρδίτσας με την Νιγηριανή Τζόι Μποκίρι.

Η 19χρονη επιθετικός που αποκτήθηκε στην αρχή της σεζόν από τις δευτεραθλήτριες Ελλάδας και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Αφρικανικού γυναικείου ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να πείσει 100% με τις εμφανίσεις της τη διοίκηση και το προπονητή της ομάδας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την Καρδίτσα έχοντας πετύχει 3 γκολ και ούσα δεύτερη σκόρερ πίσω από την Μπεντακούρ που έχει σημειώσει 6.

Πηγή φωτογραφίας www.karditsasportiva.gr

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου