Μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και μετά στην Ιντερνασιονάλ

Παναθηναϊκός 11/01/2018

Ένα μπάχαλο έχει δημιουργηθεί με τον Ροδρίγκο Μολέδο και την μεταγραφή του είτε στον ΠΑΟΚ είτε στην Ιντερνασιονάλ.


Εχθές η βραζιλιάνικη ομάδα ανακοίνωσε τον αμυντικό του Παναθηναικού,ότι μετά το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της ομάδας.Σήμερα ο Μολέδο όμως μπλέκεται σε σενάρια μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.Τι σημαίνει αυτό;


Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτης δεν θα μείνει στο «τριφύλλι»,απο κει και πέρα αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, ο παίκτης έχει το δικαίωμα απο τον Ιούλιο να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί και αυτό έκανε καθώς συμφώνησε με την Ιντερνασιονάλ.


Ο ΠΑΟΚ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει τον Βραζιλιάνο αμυντικό απο τον Παναθηναικό ως δανεικό ως το καλοκαίρι που υπογράφει στην νέα του ομάδα αν φυσικά τα βρει με τους «πράσινους» και τον ίδιο το ποδοσφαιριστή.Ο δικέφαλος του βορρά όπου ήθελε πάρα πολυ να τον εντάξει στο δυναμικό του,σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «ναι» και απο τους δύο και να τον κάνει δικό του τον Μολέδο.


Η πρόταση περιλαμβάνει 300.000 ευρώ και δύο παίκτες μέχρι το καλοκαίρι πληρωμένους για να τους πάρει ο Παναθηναικός,τον Έργκους Κάτσε και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.


Επίσημο δεν είναι τίποτα ακόμα αλλά το θέμα μοιάζει να έχει τελειώσει και να βγουν κερδισμένοι όσο μπορούν και οι δύο σύλλογοι.

Χρήστος Τσέλιος
Χρήστος Τσέλιος
chris.tselios0@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου