Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ για τον Λουκανίδη

ΠΑΟ μπασκετ 11/01/2018

Εδώ και λίγες ώρες η Παναθηναϊκή οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός ακόμα μεγάλου του Τάκη Λουκανίδη που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο ,καθώς ο εκλιπών ήταν κατά πολλούς ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τάκη Λουκανίδη, ενός από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του συλλόγου».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου