Τσινέκε εναντίον Τσινέκε στη Λευκάδα

Γυναικείο μπάσκετ 13/01/2018

Η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με το ενδιαφέρον να στρέφεται και στην μονομαχία των αδερφών Τσινέκε.

Συγκεκριμένα η Έλενα Τσινέκε της Νίκης θα τεθεί αντιμέτωπη με την αδερφή της Κατερίνα του Παναθηναικού σε μια μονομαχία που σίγουρα μαγνητίζει το ενδιαφέρον καθώς τα δύο αδέρφια που θεωρούνται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα βρεθούν το ένα απέναντι στο άλλο.

Αξίζει εδώ όμως να σημειώσουμε ότι παρόμοια κόντρα είχαμε και στην Α2 φέτος με τις αδερφές Βιντζιλαίου

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου