Η επιστροφή του All-Star-Game στην Ελλάδα

Α1 μπάσκετ Ανδρών 31/01/2018

Το 2018 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για το μπάσκετ στη χώρα μας καθώς το All-Star-Game επιστρέφει και υπόσχεται ότι θα προσφέρει έντονες χαρές στο κόσμο της Πάτρας, το διήμερο 10-11/2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ ανακοινώνουν την αναβίωση του θεσμού του All Star Game με μεγάλο χορηγό την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία καυσίμων, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.Το “EKO All Star Game 2018”, η μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού Μπάσκετ, θα διεξαχθεί φέτος στην Πάτρα στις 10 & 11 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή του Δήμου Πατρέων, της ΕΡΤ, του ΣΕΠΚ και του ΟΣΕΚΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κος Ρομπέρτο Καραχάννας, σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Η ΕΚΟ έχει μια μακρά παράδοση στη στήριξη αθλημάτων και θεσμών, και δη του μπάσκετ, που έχει γίνει σχεδόν ταυτόσημη με την κουλτούρα της. Δεν είναι τυχαίο ότι, τα τελευταία χρόνια στηρίζουμε διαρκώς όλες τις Ελληνικές Εθνικές ομάδες ως Επίσημος Υποστηρικτής. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από τη στήριξη μιας τόσο γενναίας προσπάθειας εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ για την αναβίωση αυτής της μεγάλης γιορτής της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, του EKO ALL STAR GAME 2018.

Άλλωστε, η βασική μας προτεραιότητα στην ΕΚΟ είναι να ανταποδίδουμε στον Έλληνα καταναλωτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσα χρόνια. Κι ένας καλός τρόπος για να το πετύχουμε, είναι στηρίζοντας τις μεγάλες αξίες της χώρας μας, όπως είναι το «ευ αγωνίζεσθαι». Βούλησή μας είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα, να παρακολουθήσουν τα παιδιά τα μεγάλα αστέρια του αθλητισμού μας, χωρίς ομάδες, χρώματα και φανατισμό. Θέλουμε να γίνουμε πρεσβευτές του υγιούς αθλητισμού στον τόπο μας και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές από τους Έλληνες αθλητές. Για όλους αυτούς τους λόγους, η ΕΚΟ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Μπάσκετ, το EKO ALL STAR GAME 2018.»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος υπογράμμισε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι κεντρικός χορηγός του All Star Game, που επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια για να προσφέρει όμορφες στιγμές στους μικρούς και μεγάλους Έλληνες φίλους του μπάσκετ, είναι η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία καυσίμων.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα, είναι πολύ σημαντικό ότι εταιρείες όπως η ΕΚO, στηρίζουν αθλητικές εκδηλώσεις, που έχουν βασικό στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και να δώσουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι παιχνίδι και γιορτή. Με την υποστήριξη της ΕΚO και των φιλάθλων της Πάτρας, πιστεύω ότι θα διοργανώσουμε ένα All Star, που θα το ευχαριστηθούν όλοι, συμμετέχοντες και θεατές».

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ κ. Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε: «Είμαστε πολυ χαρούμενοι, που μια τεράστια εταιρεία όπως είναι η ΕΚΟ, θα αποτελέσει το μεγάλο χορηγό του All Star Game. Είναι από τις περιπτώσεις που κερδίζουν και οι δυο πλευρές, το win & win όπως λένε και οι Αμερικανοί.

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, είχε ανάγκη από μια τέτοια συμφωνία και τη βρήκε στο… πρόσωπο της ΕΚΟ. Εύχομαι να μας… εφοδιάσει με ενέργεια και να πραγματοποιηθεί η ομορφότερη γιορτή όλων των εποχών».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου