Ο Γιουσέιν Μπολτ ποδοσφαιριστής

Σπορ 26/02/2018

Ο Γιουσειν Μπολτ ο πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι και επίσημα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια θα ολοκληρώσει ένα μακροχρόνιο όνειρο του.

Ο Μπολτ ο οποιος είναι οχτώ φόρες χρυσός ολυμπιονίκης έκανε την αποκάλυψη στα Σόσιαλ Μίντια, αλλά δεν ανέφερε πια ομάδα θα εκπροσωπεί παρά μονό είπε ότι θα το ανακοινώσει  την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου .

Κατά την διάρκεια της δεκατριάχρονης επιτυχημένης καριέρας του στο Στίβο η όποια τέλειωσε το 2017, ο 31 χρόνος Τζαμαϊκανός δεν κράτησε μυστική την φιλοδοξία του να γίνει πολύ-αθλητής.  

Σαν ένας ενθουσιώδης φίλαθλος της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύντομα διαπίστωσε ότι  στο  να παρακολουθεί απλά αυτό το ωραίο  άθλημα δεν του ήταν αρκετό , ο Μπολτ έβαλε σαν προσωπικό στόχο να αλλάξει τα παπούτσια του Στίβου για τα ποδοσφαιρικά .

 Στην αρχή δεν τον πήραν στα σοβαρά, αλλά αυτό έχει  αλλάξει στους τελευταίους μήνες καθως ο Μπόλτ  δεν σταματά να προσπαθεί να προπονείτε και να κλείνει δοκιμαστικά σε διάφορες ομάδες. Μένει να δούμε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα.

 

Αντώνης Μουστάκας
Αντώνης Μουστάκας
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου