Παρελθόν από τη Σπάρτη ο Θεοδοσιάδης!

Football League 27/02/2018

Απίστευτα πράγματα!

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ακόμα δεν πήγε και... αποχώρησε από τον πάγκο της Σπάρτης!

Έπειτα από 12 μέρες στους Λάκωνες, μετά την ήττα στο Αίγιο ο προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, όπως αναφέρετε στην σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Σπάρτης σας ενημερώνει ότι λύνεται η συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στην ομάδα διότι καθαρά προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από τον σύλλογό μας.
 
Ο κ. Θεοδοσιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την αποχώρηση: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Σπάρτης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νικόλαρο γιατί μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναλάβω την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Δυστυχώς, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι καθιστούν αδύνατη την παραμονή μου στην Σπάρτη. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι».
 
Αξίζει να αναφερθεί ό,τι ο Θεοδοσιάδης είναι ο τέταρτος κατά σειρά προπονητής που αποχωρεί φέτος από την ομάδα. Στον πάγκο μέχρι στιγμής έχουν καθίσει οι Σωτηρόπουλος, Τζαναβάρας, Γράφας και Θεοδοσιάδης.
Γιώργος Σωτηρόπουλος
Γιώργος Σωτηρόπουλος
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου