Σφαιρόπουλος: «Κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος είναι σημαντικό»

ΟΣΦΠ μπάσκετ 10/03/2018

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάμπεργκ και στάθηκε στη συγκέντρωση που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ματς.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Είναι μία καλή νίκη για εμάς. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που άλλαξε προπονητή και ξέραμε ότι θα προσπαθήσει να παίξει πιο επιθετικά και να δείξει άλλο πρόσωπο. Είναι μία ομάδα που, ενώ έπαιζε καλά, δεν είχε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα, παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε διψήφια διαφορά. Στη δεύτερη περίοδο, ο ρυθμός μας δεν ήταν καλός, γίναμε πιο αργοί και δεχθήκαμε πολλά λέι απ στην άμυνα.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε ξανά με μεγάλη συγκέντρωση και καλή άμυνα. Αυτό μας βοήθησε να πάρουμε ξανά διψήφια διαφορά και να την διατηρήσουμε στην τέταρτη περίοδο, ελέγχοντας το ματς. Τώρα, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, κάθε ματς είναι σημαντικό. Απομονώνουμε κάθε ματς και προσπαθούμε να το προετοιμάζουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Βαγγέλης Ζαχαριάς
Βαγγέλης Ζαχαριάς
vangeliszacharias@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου