Χάκετ: «Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, γι αυτό φίλησα το σήμα»

ΟΣΦΠ μπάσκετ 10/03/2018

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για την επιστροφή του στον Πειραιά, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, τόνισε πως είμαι φίλαθλος της ομάδας και εξήγησε πως ήθελε να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου, φιλώντας το σήμα του Ολυμπιακού. 

Αρχικά, αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε στο ΣΕΦ: «Ήταν ένα σπουδαίο απόγευμα για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, την ομάδα και όλους. Η τελευταία εμπειρία μου ήταν τραυματική εδώ γιατί ήμουν τραυματίας. Η νέα ανάμνηση ήταν μια πάρα πολύ συναισθηματική βραδιά για μένα».

Για την αποθέωση του κόσμου: «Ήταν σπουδαίο και ξεχωριστό. Είμαι φαν του Ολυμπιακού και πάντα θα είμαι μέρος της οικογένειας. Ποτέ δεν με ξέχασαν στην ομάδα. Όλα όσα πετύχαμε μαζί με τον κόσμο και την ομάδα ήταν κάτι σπουδαίο και είμαι ευγνώμων για όλα».

Για την κίνηση να φιλήσει το σήμα του Ολυμπιακού: «Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για τη Θύρα 7 τον Ολυμπιακό την οικογένεια Αγγελόπουλου και σε όλους όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν μια ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας. Ήταν μια ευγενική χειρονομία κα είμαι ένα κομμάτι από αυτούς».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι στο χέρι μου αυτό. Είμαι μέλος της Μπάμπεργκ και σκέφτομαι την ομάδα μου και το πώς θα βελτιωθούμε. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει».

Βαγγέλης Ζαχαριάς
Βαγγέλης Ζαχαριάς
vangeliszacharias@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου