Δηλώσεις του Κάνιας σε ισπανικό σταθμό προκάλεσαν

ΠΑΟΚ 13/03/2018

Τα γεγονότα του ντέρμπι των δικεφάλων ακόμα απασχολούν τον ξένο τύπο. Αρκετοί παίκτες όπως και οι προπονητές έχουν κληθεί από διάφορα μέσα των χωρών τους.


 Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Αλμπέρτο Κάνιας, φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα "El Larguero" του "Cadena Ser". Παραδέχθηκε πως και αυτός όπως και άλλοι συμπάικτες του σοκαρίστηκαν όταν μπήκε ο Σαββίδης για να πάρει την ομάδα στα αποδυτήρια. Υποστήριξε ότι υπήρχαν παίκτες που ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να αποχωρήσει, θεωρώντας ότι θα έβλαπτε την ομάδα και ξεκαθάρισε ότι αντιλαμβάνεται εν μέρει το σκεπτικό απόφασης διακοπής του πρωταθλήματος από την ελληνική Κυβέρνηση.


"Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν επεισόδια, αλλά τελευταία είναι αρκετά σοβαρά. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν επιτρεπτά, δεν είναι καλά για το ποδόσφαιρο.Ήταν κάτι που συνέβη πολύ γρήγορα. Πρώτα ο διαιτητής μέτρησε το γκολ και ύστερα με πέντε λεπτά να απομένουν ο επόπτης δεν το μέτρησε. Σε αυτό το χρονικό σημείο, υπήρχε μεγάλη σύγχυση.
Οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι όταν είδαμε τον πρόεδρο να κατεβαίνει, να μας λέει να μπούμε στα αποδυτήρια και να μην παίξουμε άλλο, μείναμε σε κατάσταση σοκ.
Έπειτα, όταν εμφανίστηκε στις εικόνες να φέρει ένα όπλο, μας επηρέασε απόλυτα γιατί δεν το περιμέναμε αυτό. Ακόμη, υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας που του είπαν να φύγει γιατί θα ήταν επιβλαβές για την ομάδας μας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια είπε:
Για τη διακοπή: "Δεν το περίμενα, αλλά από μία πλευρά το καταλαβαίνω γιατί είναι καταστάσεις που δεν μπορούν να επιτραπούν στο ποδόσφαιρο. Έλαβαν αυτό το μέτρο επειδή δεν μπορούν να συμβαίνουν (αυτές οι καταστάσεις) και αυτή τη στιγμή μας βλάπτει σε υπερβολικό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φθάνουν σε κάποια όρια μη επιτρεπτά".


Ο ΠΑΟΚ διεψεύδεσαι τις δηλώσεις του Κάνιας αλλά υπάρχει το ηχητικό απόσπασμα στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Θοδωρής Βαφειάδης
Θοδωρής Βαφειάδης
vtheodoros99@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου