Μήνυμα επίθεσης του Βιεϊρίνια προς FIFA και UEFA

ΠΑΟΚ 29/03/2018

Μερικές ώρες μέτα την τιμωρία του ΠΑΟΚ ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έκανε ανάρτηση στο instagram προς τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA. Σε ένα μεγάλο κείμενο κάνει αναφορά στην ελληνικότητα της Μακεδονίας και επιτίθεται στους ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Κομίνη και Γκαρσία για όσα συμβαίνουν τον τελευταιό καιρό στον ΠΑΟΚ.


Υποστηρίζει κλοπή του αγώνα και προσποίηση τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού. Επίσης κατηγορεί πως οι αντίπαλοι φοβήθηκαν να παίξουν και έκλεισε ρωτώντας τους αν αγαπάνε το ίδιο ποδόσφαιρο, καλώντας τους αν δουν όχι "εικόνες" αλλά τα "πραγματικά γεγονότα".


"Αγαπητοί κύριοι της FIFA και της UEFA,
Είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας, πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας.
Μερικούς μήνες πριν, αποφάσισα να έρθω στη Μακεδονία (τη μοναδική, την αυθεντική, ΕΛΛΗΝΙΚΗ) για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκα σε επτά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και τα κερδίσαμε όλα. Άρχισα με έναν τραυματισμό και μετά με μία επέμβαση.
Ακόμα κι έτσι, λόγω των συμπαικτών και του προπονητή, έχω κερδίσει περισσότερους πόντους από τους ανταγωνιστές μας.
Προσπάθησα να μην βουτάω για να κερδίζω πέναλτι... ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!
Προσπάθησα να μην παίζω βρώμικα με τους αντιπάλους μου, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΚΟΡ!!
Προσπάθησα να αποτρέψω την απόφαση της αποχώρησης από τον αγωνιστικό χώρο πριν τελειώσει ένας αγώνας, ανεξαρτήτως πόσο μεγάλο είναι το διαιτητικό σφάλμα, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο. Εσείς με σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου; Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;
Παρακαλώ, εάν ναι, μην βλέπετε εικόνες, δείτε τα πραγματικά γεγονότα!"

Θοδωρής Βαφειάδης
Θοδωρής Βαφειάδης
vtheodoros99@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου