Τραϊανός Δέλλας : «Στόχος είναι να αξιολογήσουμε το ρόστερ και σε κανέναν δεν κάνουμε χάρη».

Παναιτωλικός 31/03/2018

Ο Δέλλας μετά τον αγώνα του Παναιτωλικού  με τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε  ικανοποιημένος από την προσπάθεια  της ομάδας του ωστόσο η εμφάνιση δεν ήταν  αυτό που περίμενε .

Αναλυτικά οι δηλώσεις :  

«Σημαντικό παιχνίδι και βαθμοί. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Ο ρόμβος του ΠΑΣ μας ανάγκασε να τους δώσουμε χώρο. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα.Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ και ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς. Υποφέραμε και με έντεκα και με δέκα παίκτες από τον ΠΑΣ. Θέλω να εξάρω την αυταπάρνηση των παικτών μου για να κρατήσουν το τρίποντο. Η ζέστη μας επηρέασε και επίσης δύο παιδιά, ο Μάζουρεκ και ο Ντίας έσφιξαν τα δόντια για να παίξουν. Έπαιξε ρόλο λίγο το άγχος και η απειρία κάποιων παιδιών. Κρατάω την οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι, την προσπάθεια των παιδιών και κοιτάμε μπροστά. Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους και η Ανάσταση που έρχεται να αναστήσει και το δικό μας ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση ότι χρησιμοποίησε πολλά παιδία απάντησε «Στόχος είναι να αξιολογήσουμε το ρόστερ και σε κανέναν δεν κάνουμε χάρη. Για εμένα δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος. Είναι όλοι παίκτες του Παναιτωλικού και έτσι πρέπει να υπολογίζονται. Έτσι μεγαλώνει και η ομάδα του Παναιτωλικού»

Ενώ στο φλέγων θέμα του «Grexit» και την εικόνα του Ελληνικού πρωταθλήματος απάντησε :  «Το ότι εμείς σαν Εθνική ομάδα πήραμε το EURO το 2004 δε μας νομιμοποιεί να παίρνουμε αποφάσεις. Δε μας έχει ζητήσει σε κανέναν από εμάς (σ.σ. τη φουρνιά του 2004) την άποψη για το τι πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλοι κρατούν τις τύχες του ποδοσφαίρου, παίρνουν τις αποφάσεις και ανάλογα κρίνονται».

Αντώνης Μουστάκας
Αντώνης Μουστάκας
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου