Ενεργοποιήθηκε το -3 για τον Παναθηναικό!

Παναθηναϊκός 03/04/2018

Το αίτημα του Γιένς Βέμερ σήμερα έγινε δεκτό και ο Παναθηναικός δέχηκε την ποινή, η οποία είναι -3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα. Έχει 15 μέρες για να γλιτώσει το «τριφυλλι».

Ήταν γνωστό ότι τα προβήματα όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνουν και σήμερα ήρθε η ώρα ο Παναθηναικός να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από καθώς έγινε δεκτό από το δικαστήριο της ΕΠΟ το αίτημα του Γερμανού πρώην παίκτη του Παναθηναικόυ για αφαίρεση τριών βαθμών.

Πλέον οι «πράσινοι» πρέπει μέσα σε 15 μέρες να βρουν τρόπο να εξοφλήσουν τον Βέμερ, Αν δεν το κάνουν η αφαίρεση θα γίνει μόνιμη και η ομάδα θα μπει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε την αίτηση του Jens Alexander Wemmer και ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ' αριθ. 27/2018 απόφαση ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 498.322,15 ευρώ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».

Χρήστος Τσέλιος
Χρήστος Τσέλιος
chris.tselios0@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου