Πλήρωσε τους παίκτες, -3 για Βέμερ!

Παναθηναϊκός 11/04/2018

Ενώ ο Παναθηναικός πλήρωσε το 30% το Δεκεμβρίου στους παίκτες, δέχτηκε το -3 τηε διοργάνωσης λόγω τα χρέη στο Γιένς Βέμερ.

Ήταν γνωστό ότι το «τριφύλλι» αν δεν πλήρωνε σύντομα τον Βέμερ τότε θα το πλήρωνε με αφαίρεση βαθμών και αυτό έγινε σήμερα για πρώτη φορά στην ιστόρια της ομάδας για οφειλή σε παίκτη.

Η βαθμοί που έχασε είναι 3 και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση με 29 βαθμούς. Βέβαια υπάρχει άλλο ένα περιθώριο να πάρει τους βαθμούς του πίσω αν εξοφλήσει τον παίκτη στις επόμενες πέντε ημέρες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ:

"Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League".

Πλήρωσε τους παίκτες η διοίκηση

Μετά την αποχή από τις προπονήσεις η διοίκηση του Παναθηναικού αποφάσισε να πληρώσει το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου για να γυρίσουν οι παίκτες της ομάδας στις προπονήσεις.

Χρήστος Τσέλιος
Χρήστος Τσέλιος
chris.tselios0@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου