Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το συλλαλητήριο

ΠΑΟΚ 12/04/2018

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν την Δευτέρα 9/4 ότι θα προχωρήσουν σε ένα νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να μαζευτεί στην Καμάρα το προσεχές Σάββατο στις 15:00.


Την Δευτέρα οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικέφαλου έκαναν μια έκτακτη τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή στον «Libero 107,4» όπου εξέφρασαν δημόσια τις θέσεις τους και μίλησαν για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν όσο συνεχίζει να αδικείται κατάφορα ο ΠΑΟΚ.


Επισημάνθηκε ότι στα συλλαλητήριο του Σαββάτου θα υπάρχει και εξέδρα (στα προηγούμενα φετινά δεν υπήρχε) προκειμένου να μιλήσουν μέλη της οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και επίσημοι φορείς της ομάδας.


Αυτή τη φορά αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση από τις προηγούμενες φετινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ενώ στο τέλος θα υπάρξει και ειρηνική πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, για να παρακολουθήσει ο κόσμος το ματς με τον Πανιώνιο (αρχίζει στις 19:30) σε γιγαντοοθόνες, καθώς το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.


Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να δημιουργηθεί και οπτικοακουστικό υλικό μέσω του οποίου θα καλείται η μαζική συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο, όπου θα βρεθούν και αθλητές από όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ).

Θοδωρής Βαφειάδης
Θοδωρής Βαφειάδης
vtheodoros99@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου