Χείμαρρος ο Παναιτωλικός κατά Σκούλα

Παναιτωλικός 16/04/2018

Καζάνι που βράζει είναι ο Παναιτωλικός  με τις χθεσινές  αποφάσεις του διαιτητή  Σκουλά στην αναμέτρηση  Λάρισα - Παναιτωλικός .

Ο Σκούλας αποφάσισε να δείξει κόκκινη κάρτα στον  Μάρκος Πάουλο στο 21΄ και δεν έδωσε πέναλτι στον Μοράρ , κάτι που εξόργισε τους κυανοκίτρινους. Ο υπεύθυνος τύπου της Αγρινιώτικης ΠΑΕ κ Χρήστος Στούμπος έκανε γνωστό  τι αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνος.

«Μάρκος Πάουλο: Γιατί κόκκινη, τι έκανα;

Μανωλάκης Σκουλάς: Δεν ξέρω. Έτσι μου είπαν (!!!)»αναρτήθηκε σχετικά, ενώ στο φύλλο αγώνος γράφθηκε πως «στο 21ο λεπτό έδειξα κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Gomes Marcos Paulo διότι χτύπησε με γροθιά στην πλάτη αντίπαλο ποδοσφαιριστή εκτός φάσης».

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός   επικαλούνται τον τηλεοπτικό δέκτη και λένε για τον Βίτορ Περέϊρα πως. «εξακολουθεί να βρίσκεται αλλού… Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν γνωρίζει. Δεν κάνει τίποτα! Όπως στις περιπτώσεις Νεοφυτιάδη, Μάνταλου και άλλων, που επισημάναμε εγγράφως (και εμπιστευτικά) τις ενστάσεις μας και η απάντησή του ήταν ‘…το εξετάζουμε’».

Ο σύλλογος του Αγρινίου  έχει ξανα απευθυνθεί στο  παρελθόν  εγγράφως στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, κάνοντας του γνωστό  του πως υποστηρίζει  την οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την βελτίωση του ποδοσφαίρου και ότι τον στηρίζει.

Ωστόσο η ΚΕΔ παρότι έδινε δίκιο στις θέσεις της ομάδας, οι πράξει της δεν συμπίπτανε. Μάλιστα γίνεται πλέον λόγος πως «τελικά το Grexit δεν είναι απειλή. Ελπίδα είναι…».

Αντώνης Μουστάκας
Αντώνης Μουστάκας
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου