Νέα πειθαρχική δίωξη της ευρωλίγκας στον Γιαννακόπουλο

ΠΑΟ μπασκετ 16/04/2018

Δεν έχει τέλος η διαμάχη ευρωλίγκας και Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά και την τελευταία πειθαρχική δίωξη κατά του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτή τη φορά αιτία για την δίωξη ήταν και πάλι αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έκανε αναφορά, για «ύποπτες» διαιτησίες στα ματς του Παναθηναϊκού.

Είναι προφανές, πλέον, πως έτσι θα πάει το πράγμα ως το τέλος. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της, η ρήξη στις σχέσεις τους είναι οριστική και υπό αυτές τις συνθήκες η αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα μοιάζει αναπόφευκτη.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου