Νέα πειθαρχική δίωξη της ευρωλίγκας στον Γιαννακόπουλο

ΠΑΟ μπασκετ 16/04/2018

Δεν έχει τέλος η διαμάχη ευρωλίγκας και Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά και την τελευταία πειθαρχική δίωξη κατά του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτή τη φορά αιτία για την δίωξη ήταν και πάλι αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έκανε αναφορά, για «ύποπτες» διαιτησίες στα ματς του Παναθηναϊκού.

Είναι προφανές, πλέον, πως έτσι θα πάει το πράγμα ως το τέλος. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της, η ρήξη στις σχέσεις τους είναι οριστική και υπό αυτές τις συνθήκες η αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα μοιάζει αναπόφευκτη.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου