Α Εθνική γυναικών: Τα γκολ της αγωνιστικής(vid)

Γυναικείο ποδόσφαιρο 03/05/2018

Με πολλά γκολ και αρκετές συγκινήσεις ολοκληρώθηκε  η 19 αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών με τις ομάδες να χαρίζουν θέαμα με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Άρης με την νίκη του με 7-0 κόντρα στο Βόλο ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας συνδιάζοντας θέαμα και ουσία.

Εύκολο απόγευμα είχαν και οι Αμαζόνες Δράμας που πέρασαν από την έδρα του Φείδωνα Άργους επικρατώντας με το άνετο 5-0.

H ισοπαλία με 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες της ομάδας του Μεσολόγγιου με αυτή των Τρικάλων με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου