Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν στη Λαμία

ΠΑΣ Λαμία 09/05/2018

Αναμένεται να αδειάσει το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία μέσα στο καλοκαίρι, έτσι ώστε να υπάρξει η σωστή ενίσχυση για του χρόνου. Οι μεταγραφές του Γενάρη ‘’πέρασαν και δεν ακούμπησαν’’, γι αυτό θα αρχίσουν να βλέπουν σιγά σιγά την πόρτα της εξόδου. Παρόλα αυτά υπάρχουν και ποδοσφαιριστές τους οποίους η ΠΑΕ θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Oι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, γιατί προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο Πίτκας και ο Μπεν Τζεμιά έχουν λύσει τα συμβόλαιά τους, ο Παπαδόπουλος είναι κοντά στον Αστέρα Τρίπολης και οι Μελίσσας και Βασιλαντωνόπουλος είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όπου και ανήκουν.

Υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές, τους οποίους η ΠΑΕ θέλει να ανανεώσει και να τους έχει και στη δεύτερη χρονιά της στη SuperLeague. Ποδοσφαιριστές που είτε πρόσφεραν στην άνοδο της ομάδας στη μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας, είτε τους νεοφερμένους που την διατήρησαν σε αυτή!

Μιλάμε για τους Μάρκο Μπλάζιτς, Πίτι, Σουλεϊμάν Όμο, Ανέστη Αναστασιάδη, Μάρκ Ασίγκμπα και τους Λαμιώτες, Κωνσταντίνο Μπουλούλη και Νίκο Τσούκαλο.

Όλοι τους πραγματικά έκαναν μια εξαιρετική χρονιά και η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία θα προσπαθήσει αρχικά να τους πείσει να παραμείνουν στην ομάδα και έπειτα θα ψαχτεί για νέες μεταγραφές. Αν και το «κασέ» των κυρίων θα πρέπει να είναι πλέον υψηλό , αφού και η ζήτησή τους είναι μεγάλη.

Rumor has it .. ότι τα κυανόλευκα θα φορέσουν τη νέα χρονιά ο Βασίλης Πλιάτσικας και ο Ελίνι Δημούτσος , και οι δύο πρώην παίκτες του Πλατανιά.

Θεοδώρα Παπαποστόλου
Θεοδώρα Παπαποστόλου
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου