Α Εθνική γυναικών: «Το γκολ για το οποίο διαμαρτύρεται ο Άρης»(vid)

Γυναικείο ποδόσφαιρο 09/05/2018

Η «λευκή» ισοπαλία του Άρη στα Τρίκαλα «έριξαν» την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη από την κορυφή της βαθμολογίας της Α Εθνικής και πλέον η υπόθεση τίτλος δυσκολεύει πολύ για τις «κίτρινες».

Η φάση που σημάδεψε όμως την αναμέτρηση ήταν το γκολ της Γεωργάντζη που ακυρώθηκε ως off side γεγονός που προξένησε τις έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Άρη.

Δείτε εδώ την επίμαχη φάση

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου