Τιμωρήθηκε η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου

Γυναικείο μπάσκετ 13/05/2018

Η απόφαση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου να αποχωρήσει από το παρκέ του «Γ. Γεννηματάς» στην αναμέτρηση με τον Πρωτέα επέφερε και την τιμωρία της έδρας του συλλόγου εκτός από την αφαίρεση ενός βαθμού.

Συγκεκριμένα ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ επέβαλε τιμωρία 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών ποινή που θα ισχύσει από την νέα αγωνιστική σεζόν καθώς και αφαίρεση ενός βαθμού ποινή που έχει ήδη επιβληθεί, ενώ με δύο μήνες στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του τιμωρήθηκε ο προπονητής  Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΟΚ αποφάσισε για τον Ολυμπιακό Βόλου την επιβολή ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού (η οποία έχει ήδη επιβληθεί από το συναρμόδιο, κατά τις διατάξεις του άρθρου 60 παρ 1 και 2 γ’ του Κανονισμού της ΕΟΚ, όργανο της Επιτροπής Πρωταθλήματος), καθώς και της διεξαγωγής τεσσάρων αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών. Στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Μ. Καπουρνιώτη επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της προσωρινής, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου