Έλαβε τέλος η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το ΕΣΑΚΕ

ΠΑΟ μπασκετ 14/05/2018

Τιμωρία ήταν και πάει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αφού πλέον θα μπορεί να δει τους αγώνες του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ καθώς έληξε η τρίμηνη τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί από τον ΕΣΑΚΕ για μία δημοσίευση που είχε κάνει στο instagram κατά του Σπύρου Γκόντα ποινή την οποία αποδέχτηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και έτσι απείχε από το ΟΑΚΑ καθ όλη τη διάρκεια της τιμωρίας.

Κάτι που δεν συνέβη όμως στην περίπτωση της τιμωρίας του από την ευρωλίγκα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τηρεί τελείως διαφορετική στάση αφού παρά την απαγόρευση εισόδου που του έχει επιβληθεί παρακολούθησε δια ζώσης 3 αγώνες του Παναθηναϊκού.

Το ηθικό κομμάτι στο οποίο έχει αναφερθεί κι ο ίδιος πολλές φορές στο παρελθόν, αφού η "καμπάνα" από την EuroLeague ήρθε μετά από post που έκανε ως αντίδραση στα υβριστικά μηνύματα και σχόλια που λάμβανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου