Η επόμενη μέρα για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΠΑΣ Λαμία 15/05/2018

Πολλά και διαφορετικά τα σενάρια για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι πιθανά. Παρόλο που τα μέλη της διοίκησης βρέθηκαν και μίλησαν στην εκπομπή ‘’βήμα για όλους’’ του  STAR Κεντρικής Ελλάδας, το τοπίο δε ξεκαθάρισε για φλέγοντα ζητήματα, όπως αυτό του προπονητή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kingsport.gr και μετά την διάψευση του Κυρίου Τεννέ περί Δόξας Δράμας, ο έμπειρος τεχνικός της Λαμίας φαίνεται να παραμένει κάτοικος Λαμίας και αυτή τη χρονιά. Είναι σίγουρα ο πιο κατάλληλος για να παραμείνει αφού γνωρίζει την ομάδα καλύτερα από τον καθένα. Άλλωστε και την ανέβασε κατηγορία και την κράτησε σε αυτή. Η μόνη περίπτωση να μην συνεχίσει , θα ήταν η μη εκπλήρωση κάποιων αιτημάτων του. Αν , σε περίπτωση που –δε το πιστεύουμε- αποχωρήσει, το όνομα του Κ. Παράσχου είναι το πρώτο στην λίστα αναμονής.

Ο Π. ΠαπαΪωάννου διαβεβαίωσε πως ο βασικός κορμός της ομάδας θα κρατηθεί και έχουν ήδη γίνει 2-3 νέες προσθήκες που θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες- άλλωστε θυμάστε ότι είχαμε προαναφερθεί σε Πλιάτσικα και Δημούτσο. Απλώς περιμένουμε την τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τα σενάρια περί ΑΕΛ και Ασίγκμπα, ναι υπάρχει τεράστια επιμονή από τους ‘’βυσσινί’’ για την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού, όμως ο ίδιος δεν έχει δείξει καμία διάθεση να γίνει κάτοικος Λάρισας , ούτε έχει επέλθει ακόμα σε συμφωνία με κάποια ομάδα.

Τέλος την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο Βάντερσον. Ο βραζιλιάνος επιθετικός της Λαμίας το περασμένο καλοκαίρι έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα μας για να επιστρέψει λίγες μέρες αργότερα ύστερα από παρέμβαση του μεγαλομετόχου Π. Παπαϊωάννου ο οποίος τον ήθελε πολύ στην ομάδα. Οι δύο πλευρές φέτος δεν φάνηκαν να βρίσκουν την χρυσή τομή και έτσι ο Βάντερσον έλυσε το συμβόλαιο του. Οι προτάσεις ωστόσο δεν σταματούν για τον έμπειρο επιθετικό μιας και έχει προτάσεις από Γερμανία, Πολωνία, Σαουδική Αραβία αλλά και από Ελλάδα.

Θεοδώρα Παπαποστόλου
Θεοδώρα Παπαποστόλου
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου