Το ευχαριστώ των Εσπερίδων στο Δήμο Καλλιθέας

Γυναικείο μπάσκετ 15/05/2018

Η ομάδα των Εσπερίδων με ανακοίνωση της ευχαρίστησε το Δήμο Καλλιθέας για την αρωγή και την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στο σύλλογο και τις παίκτριες της ομάδας καθ όλη τη δύσκολη και απαιτητική αγωνιστική σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Παράλληλα η ομάδα των Εσπερίδων ευχαρίστησε και το δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο και τον πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» Κώστα Ευσταθίου για τη στήριξή τους, αλλά κι όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν φέτος στην Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Το Δ.Σ. του ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχό μας κ. Κάρναβο, τον πρόεδρο του Οργανισμού Γιάννης Γάλλος κ. Ευσταθίου και όλους όσους ακόμη συνεισέφεραν σημαντικά και συνέβαλλαν στη φετινή μας σημαντική χρονιά. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμπαράστασή σας θα συνεχιστεί».

Παράλληλα, οι Εσπερίδες συνεχάρησαν τον ΠΟΚ Έσπερο για την εξασφάλιση της ανόδου στη Β’ Εθνική: «Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ για την πανάξια άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική Ανδρών. Και εις ανώτερα…».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου