Στον Αστέρα Τρίπολης ο Νίκος Παπαδόπουλος

ΠΑΣ Λαμία 16/05/2018

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, την απόκτηση του πορτιέρο Νίκου Παπαδόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος την προηγούμενη σεζόν αγωνίσθηκε με τους κυανόλευκους στη Λαμία , με 26 συμμετοχές. Όμως έψαχνε ομάδα να αγωνισθεί στην Ευρώπη, κάτι που οι Αρκάδες το πληρούν. Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος και έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Παπαδόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα στις 11 Απριλίου του 1990, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι το 2020 και επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 1.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ. Αποτελεί τεράστια πρόκληση για μένα το γεγονός ότι η ομάδα συμμετέχει στο EUROPA LEAGUE. Γνωρίζω καλά τον υψηλό ανταγωνισμό που έχει η θέση στον ΑΣΤΕΡΑ και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους σε όλες τις διοργανώσεις. Τα υπόλοιπα θα φανούν μέσα στο γήπεδο..."

Θεοδώρα Παπαποστόλου
Θεοδώρα Παπαποστόλου
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου