Νίκος Λυμπερόπουλος : «Να καλωσορίσω τον κύριο Ουζουνίδη»

ΑΕΚ 31/05/2018

O τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ,  Νίκος Λυμπερόπουλος   καλωσόρισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του νέου τεχνικού της Ένωσης.  

Αναλυτικά όσα είπε :

«Να καλωσορίσω τον κύριο Ουζουνίδη. Είχαν την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του έξι μήνες. Πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ. Η συνεργασία μας ήταν καλή και θα έχουμε μια καλή και γεμάτη χρονιά».

Κώστας Κοσικίδης
Κώστας Κοσικίδης
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992 και το μικρόβιο της Αθλητικής Δημοσιογράφιας, το κόλλησα στην Β' Λυκείου, ύστερα από την εγκατάλειψη του παιδικού μου ονείρου να κλοτσάω και εγώ μια μπάλα. Ξεκίνησα τις σπουδές στην Αθλητική Δημοσιογραφία και η πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία, έγινε το 2013 όπου άρχισα την πρακτική μου στο ΑΕΚvoice.gr. Την ίδια χρονιά μάλιστα, μου έδωσε το KingSport.gr, την δικιά μου στήλη, την οποία διατηρώ μέχρι και σήμερα και θεωρούμαι απ’ τους παλαιούς στο site. H συνέχεια της δημοσιογραφικής μου πορείας ήταν στο AEKnea.gr, συνεχίζοντας απτόητος το καθήκον της ενημέρωσης. Πάντα όμως, παραμένω στην οικογένεια του KingSport.gr, που την νιώθω σαν την δική μου οικογένεια.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου