Τελικούς με ξένους διαιτητές ζητάει ο Ολυμπιακός

ΟΣΦΠ μπάσκετ 01/06/2018

Τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, με τους ορισμούς των διαιτητών στους τελικούς της Basket League, τις μηνύσεις και τις παλινωδίες της ΚΕΔ/ΕΟΚ, οδήγησαν τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να στείλουν επιστολή ακόμη και στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενημερώνοντάς τον αναλυτικά για όλα!

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» ήταν μόνο η αρχή με τον «ασκό του Αιόλου» να έχει ανοίξει για τα καλά και πλέον να μην υπάρχει γυρισμός.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, οι πρόεδροι των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προχώρησαν στο βήμα παραπάνω.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω επιστολής τους ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, την άμεσή του παρέμβαση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και τους ορισμούς των διαιτητών. Μία κίνηση που από μόνη της δείχνει το πόσο σοβαρά πλέον είναι τα πράγματα και το πώς είναι έτοιμοι να χειριστούν την κατάσταση οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι εκρηκτικές στο κομμάτι των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, και όχι μόνο, καθώς τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με τους διεθνείς διαιτητές της Ευρωλίγκας και τον Γιώργο Συμεωνίδη είναι απλά η αρχή.

Βαγγέλης Ζαχαριάς
Βαγγέλης Ζαχαριάς
vangeliszacharias@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου