Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

ΠΑΟΚ 10/06/2018

Η είδηση του χαμού του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει συγκλονίσει την αθλητική κοινότητα της Ελλάδας με τον γιό του ηγέτη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη Γιώργο να στέλνει μέσω instagram το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένεια του εκλιπόντος και ειδικά προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά το πόστ

"Μείνε δυνατός", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απευθυνόμενος στον νυν διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου