Β ΕΣΚΑ Γυναικών: Το αντίο του Παγκρατίου στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Γυναικείο μπάσκετ 11/06/2018

Το Παγκράτι είναι μια αμιγώς μπασκετική γειτονιά που δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη από τη θλίψη για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο ΑΟ Παγκρατίου, που λίγες μέρες νωρίτερα είχε θρηνήσει το χαμό ενός πολύ σπουδαίου αθλητή του Άρη Ραυτόπουλου, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του εμβληματικού μπασκετικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ΔΣ, τα μέλη και οι φίλοι του ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός θαυμάσιου ανθρώπου, που η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, αποτέλεσε για δεκαετίες παράδειγμα προς μίμηση. 
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στην Παναθηναϊκή οικογένεια.»

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου