Μια παρακάμερα γεμάτη συγκίνηση(vid)

ΠΑΟ μπασκετ 12/06/2018

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε την Κυριακή του Ολυμπιακού στο Game 3 των τελικών ωστόσο αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε επισκιάσει τα πάντα.

Η παράκαμερα της ΚΑΕ Παναθηναικός  κατέγραψε κάθε στιγμή όλου αυτού του έντονου συγκινησιακού κλίματος που κορυφώθηκε όταν όλο το ΟΑΚΑ «βουβάθηκε» για να αποτίσει ενός λεπτού σιγή στον άνθρωπο που γιγάντωσε το σύλλογο.

Έντονή ήταν και η στιγμή που λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα σύσσωμη η ομάδα κατέθεσε από ένα άσπρο τριαντάφυλλο στη θέση που καθόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου