Μια παρακάμερα γεμάτη συγκίνηση(vid)

ΠΑΟ μπασκετ 12/06/2018

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε την Κυριακή του Ολυμπιακού στο Game 3 των τελικών ωστόσο αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε επισκιάσει τα πάντα.

Η παράκαμερα της ΚΑΕ Παναθηναικός  κατέγραψε κάθε στιγμή όλου αυτού του έντονου συγκινησιακού κλίματος που κορυφώθηκε όταν όλο το ΟΑΚΑ «βουβάθηκε» για να αποτίσει ενός λεπτού σιγή στον άνθρωπο που γιγάντωσε το σύλλογο.

Έντονή ήταν και η στιγμή που λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα σύσσωμη η ομάδα κατέθεσε από ένα άσπρο τριαντάφυλλο στη θέση που καθόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Δείτε εδώ το βίντεο

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθηνά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτό ηταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα και τα πρώτα μου βήματα στο μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατά δυο χρόνια, όπου καλύπτω κυρίως το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, χωρίς ποτέ να αρνούμαι να βοηθήσω, όπου το site εχει ανάγκη και με χρειάζεται.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου