Επίσημα χωρίς άδεια Παναθηναϊκός και Πανιώνιος

Ελλάδα 12/06/2018

Οριστικά Παναθηναϊκός και Πανιώνιος έμειναν χωρίς άδεια και ενημερώθηκαν σήμερα από την ΕΠΟ.

Για τις δύο ομάδες οι κυρώσεις θα είναι διαφορετικές αφού το τριφύλλι θα έχει απαγόρευση μεταγραφών και θα κινδυνεύει με αφαίρεση έξι βαθμών ενώ ο Πανιώνιος θα πληρώσει πρόστιμο αλλά θα κάνει κανονικά μεταγραφές.

Επίσης, χωρίς άδεια έμειναν Πλατανιάς και Κέρκυρα χωρίς ωστόσο να τις επηρεάζει άμεσα αφού υποβιβάστηκαν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την συνεδρίασή του την 12/06/2018, εξέτασε τους φακέλους των τεσσάρων ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, προκειμένου να αποφασίσει για την χορήγηση ή μη άδειας συμμετοχής τους στη διοργάνωση της Ά Επαγγελματικής Κατηγορίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, λόγω μη εκπλήρωσης των άρθρων 47, 48, 49, 50 και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α΄ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, στον Παναθηναϊκό θα επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών(θα μπορεί να αποκτήσει όσους Έλληνες Κ23 επιθυμεί ως ελεύθερους και μόνο έναν άνω των 23 οποιασδήποτε εθνικότητας και με ταβάνι το συμβόλαιο των 100.000 ευρώ) ενώ στον Πανιώνιο πρόστιμο.

Χρήστος Τσέλιος
Χρήστος Τσέλιος
chris.tselios0@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου