Κλείνει τρεις ο ΑΡΗΣ

ΑΡΗΣ 24/06/2018

Μαζεμένες αναμένεται να είναι οι ανακοινώσεις από τον ΑΡΗ  τα επόμενα 24ωρα. Οι "κίτρινοι" βρίσκονται μία ανάσα από τους Σέρο, Μενέντεζ και Ναζλίδη οι οποίοι θα αποτελέσουν και το πρώτο "μπαμ" στην ενίσχυση ενόψει Superleague.

Ο Έλληνας

Ζήτημα ημερών φαίνεται ότι είναι η οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Θωμά Ναζλίδη, το όνομα του οποίου "παίζει" εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα για την ομάδα.

Με την επιστροφή του Καρυπίδη από την Αθήνα, όπου θα παραστεί στο ΔΣ της Super League, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Ναζλίδη για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα. Κάτι που κατα πάσα πιθανότητα θα γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Τρίτη ή Τετάρτη). 

Οι "Λατίνοι"

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται μία ανάσα από την επίσημη συμφωνία με τους Φρανσίσκο Σέρο και Αλεξ Μενέντεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να στείλουν υπογεγραμμένα τα σμυβόλαια τους με τους "κιτρίνους", αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις σε επιμέρους όρους από πλευράς τους. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν νεότερα με τις υποθέσεις των δύο παικτών τα επόμενα 24ωρα. 

Κωνσταντίνος Τσίπτσιος
Κωνσταντίνος Τσίπτσιος
kotsip@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου