Πρώτη προπόνηση στον Ατρόμητο με βροντερό παρών του κόσμου (pics)

Ατρόμητος 26/06/2018

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση του το απόγευμα της Δευτέρας, ανοικτή προς τους φίλους της ομάδας.

Η παρουσία του κόσμου έδωσε δυναμικό παρών στην προπόνηση, καθώς οι φίλοι της ομάδας υποδέχτηκαν τους παίκτες με καπνογόνα, ενώ σε όλη τη διάρκεια ακούγονταν συνθήματα υπέρ της ομάδας του Περιστερίου.

Στη πρώτη συγκέντρωση βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ο οποίος και συνομίλησε για λίγο στους ποδοσφαιριστές και τον Νταμίρ Κάναντι.

Τα νέα πρόσωπα της ομάδας του Ατρόμητου σε σχέση με πέρυσι ήταν οι Γαρουφαλιάς και Μούγιακιτς.

 

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου