Ρόμα: Έρχεται στην ΑΕΚ ο Πόνσε

ΑΕΚ 04/07/2018

Η Ρόμα διαβεβαίωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την Ένωση Εσεκιέλ Πόνσε θα βρεθεί στην Αθήνα ή στην Πολωνία σε διάστημα τριών ημερών το αργότερο.

Ο ποδοσφαιριστής δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ρόμα γι'αυτόν τον λόγο υπήρξαν κάποια θέματα με την ομάδα που υπάρχει αυτή η συνιδιοκτησία η ομάδα από την Αργεντινή Νιούελ Ολ Μπόις και τώρα που λύθηκαν αυτά τα θέματα θα είναι παίχτης της Ένωσης.

Επίσης ο εν λόγο ποδοσφαιριστής έκανε μία έρευνα για τυχόν μεταγραφή του σε τοπ λίγκες που δεν βρέθηκε κάτι που να τον ελκύει.

Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην ΑΕΚ ως δανεικός για ένα έτος με οψιόν αγοράς στα 6 εκατομμυρια και 30% μεταπώλησης ενώ για φέτος θα δώσει το μισό του μισθού του περι στα 600.000 ευρώ.

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου