Η πρώτη μέρα στο Κίελτσε

ΑΕΚ 04/07/2018

Την πρώτη μέρα στο Κίελτσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Μαρίνος Ουζουνίδης δοκίμασε το 4-4-1-1 ως κύριο σύστημα με πολλά πρόσωπά να συμμετέχουν στην προπόνηση και να έχουν καλή εικόνα.

Τα λόγια του Ουζουνίδη προς του παίχτες του ήταν για την αλλήλοκάλυψη και για τις πάσες θέλοντας να μοιράζονται τα μέτρα ώστε να υπάρχει λιγότερη κούραση και όσον αφορά την κατοχή ο Εβρίτης τεχνικός θέλησε να τονίσει πως επιθυμεί λιγότερες κάθετες και περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι.

Ο MVP της πρώτης μέρας στο Κίελτσε ήταν ο νεόφερτος από τον Απόλλωνα Σμύρνης Χρηστος Αλμπάνης με ένα υπέροχο τέρμα που πέτυχε καθώς και τις κινήσεις του στα δύο άκρα όπου αγωνίστηκε.

Πως αγωνίστηκαν στο πρώτο διπλό της προετοιμασίας:

Κίτρινοι: Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης η τετράδα στην άμυνα, Μοράν-Γαλανόπουλος στο κέντρο, Αλμπάνης αριστερά, Αϊντάρεβιτς δεκάρι, Μπακασέτας δεξιά και Γιακουμάκης φορ. Για τους κίτρινους αγωνίστηκε και ο νεαρός Μπότος.

Παράλληλα κατά την άσκηση τακτικής ο Μαρίνος Ουζουνίδης έφερε τον Μπακασέτα ως δεύτερο επιθετικό, πίσω από τον Γιακουμάκη, μεταφέρθηκε ο Αϊντάρεβιτς αριστερά και δεξιά πήγε ο Αλμπάνης.

Μαύροι: Οικονόμου, Τσόσιτς, Γκάλο, Λόπες η τετράδα στην άμυνα, Σιμόες – Γιαννούτσος στο κέντρο, Γιούσης δεξιά, Μάνταλος αριστερά, Λιβάγια πίσω από τον Κλωναρίδη. Κατά τη διάρκεια της άσκησης πέρασε ο Μάνταλος πίσω από τον Λιβάγια και ήρθε ο Κλωναρίδης αριστερά.

Στην συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου στην άσκηση τακτικής, ενώ πήρε θέση στο γήπεδο και ο νεαρός Μπότος.

Σωκράτης Ζαρναβέλης
Σωκράτης Ζαρναβέλης
Swkrates21@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου